Egy jó borbély aranyat ér!

Barber

Biztos sokan vannak úgy, hogy mindig máshol vágatják a hajukat. Talán azért, mert így egyszerűbb, mindig amerre járnak, elintézik gyorsan ezt a dolgot. Vagy a másik ok az lehet, hogy eddig még nem találtam olyan borbélyt, akihez szívesen visszatérnének. Pedig vannak olyanok. Nem is kevés. Ráadásul nagyon megbecsült szakemberek Ők.
Épp ezért a barber shopok versengenek a jól képzett, rutinos, gyakorlott borbélyokért. Az internet tele van jobbnál jobb borbély állás hirdetésekkel, ahol tényleg a szakma krémjét keresik a munkaadók.
Tudja mindenki, hogy egy megfelelően képzett, gyakorlott, és jó modorú borbély tényleg aranyat ér egy fodrászatnak, hiszen így szerezhetnek állandó, visszatérő vendégeket, és így tölthetik meg hamar az előjegyzési naptárjukat.
Persze a borbély állásajánlatok is elég kecsegtetők. Sok helyen a fix bejelentett fizetés mellett még a borravalót is megtarthatják az alkalmazottak, ami abban az esetben, ha jól végzi az ember a dolgát, akkor igen jó kis fizetéskiegészítés lehet.
Szóval így már látható, hogy egy jó borbély tényleg aranyat ér!

Megosztás